lørdag den 1. marts 2014

Kageglasur - muligvis verdens bedste - LCHF

Denne fristende, lyserøde glasur er et hit! Anden beskrivelse behøver den næsten ikke...

Hvis du synes, den minder om en opskrift, du tidligere har set, så er det fordi, ingredienserne til den er præcis de samme, som dem der er i de fyldte chokolader!

Måske bruger du ikke hele mængden som glasur, så derfor får du her et lille glimt af chokoladerne, så du kan lade dig friste og inspirere til at lave et lille hold af dem også:
Ingredienser til Verdens bedste kageglasur:

80 gr. kokosolie (jeg foretrækker den med smag)

200 gr. tempereret flødeost (gerne 70% - eller original Philadelphia)
4 tsk RAW Lucuma pulver (købes her)
3 spsk Sukrin+ (købes her)
8-10 spsk. rødbedesaft (fra sukkerfrie, henkogte rødbeder)

Tips: Lucuma - også kaldet inkaernes guld - kan bl.a. købes her: Viivaa.dk - eller her (Lowcarbstore.dk). 
Undlader du Lucuma, så smag til med ekstra Sukrin.
Rødbedesaften kan iøvrigt erstattes af f.eks. hindbærsaft.

Fremgangsmåde: Kokosolien smeltes for svag varme i en egnet, lille kasserolle. Tilsæt Sukrin+ og Lucuma pulveret og rør flødeosten i. Med et piskeris piskes også rødbedesaften ind i massen.

Vær opmærksom på, at der i glasuren - når den nedkøles - vil dannes små, stivnede kokosoliekrystaller, hvilket kan modvirkes ved jævnligt at omrøre glasuren under afkølingen. Personligt synes jeg ikke det betyder noget, men nu er der gjort opmærksom på "fænomenet".
Brug f.eks. glasuren som pynt og smagsgiver ovenpå fastelavnsbollerne, på dine chokolade-/kokosmuffins eller på vafler og amerikanske pandekager. Find selv på mere - glasuren ér et hit til desserter og bagværk...


Velbekomme...!

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate