lørdag den 23. november 2013

Brunch med det hele og lidt til - LCHF

Hvor er det bare helt fantastisk at blive inviteret til brunch - og så endda brunch med det hele på LCHF manér. Tusind tak til min dejlige kollega og ven - Lis - for en hyggelig lørdag. Kan kun sige, at med sådan en brunch, bliver der ikke plads til ret meget aftensmad. Er bare SÅ mæt!

Se bare her, hvad Lis diskede op med. Hun og datteren - Ida - lavede mad hele formiddagen, så vi gæster bare kunne sætte os til bords og nyde herlighederne.


Vi fik bl.a. - ja, bl.a., for her er bare lidt af dét, vi kunne mæske os i:

Tykke amerikanske pandekager (Madbanditten) med flødeskum, frisk frugt og Agave sirup
Friskbagt, lunt valnøddebrød (Madbanditten)  med pålæg og de skønneste oste (bl.a. Fontina fra Grøndal DairyHøost, Primadonna, Philadelphia flødeost og Brie)
Scrambled eggs med bacon og brunchpølser
Rejer
Oliven-tapanade
Gittes boller (opskrift følger snarest)
Muffins med mørk chokolade (opskrift følger, hvis det lykkes mig at liste opskriften ud af Lis. Jeg så den på tryk, men nåede ikke at affotografere den med blikket :-) ...)
Græsk yoghurt med frisk frugt



Må endnu en gang sige: Tusind tak for mad, Lis. Den blev indtaget med stor nydelse!

Ingen kommentarer:

📌 Gem opskrift på Pinterest:

Translate