- BRØDERSTATNINGER
- Baguettes – så godt som koldhævede flûtes
- Blomkålsboller med smag af Skolebrød
- Broccoliboller
- Broccoliboller med ost (der kan bruges squash som erstatning for broccoli)
- Chiakiks (eller chiaknækbrød)
- Dairy free low carb "rugbrød"
- "Eighties" (microovnsbrød, "striks" LCHF)
- Fiberboller
- Fint og fiberrigt formbrød
- Foccasiabrød
- Formbrød à la groft sandwich-/franskbrød
- Formfranskbrød (også til toast)
- Flûtes – så godt som koldhævede baguettes
- Flûtes (og boller i muffinforme) med skinke og rosmarin
- Frokostboller med chiamel
- Frokostboller med græskarkerner
- Frøkiks med gojibær
- "Grove" burgerboller
- Græskarkerneboller i ny variant
- Græskarkerneboller, den oprindelige opskrift, supernemme
- Græskarkerneosteboller – de bedste madpakkeboller
- Halloumi (grillrest) som "brødbund"
- Hasselnøddeboller med hytteost
- Hokkaido "rugbrød"
- Hotdog brød / pølsebrød
- “Hvedeknopper” – 6 stk. varme “hvedeknopper”
- "Hveder” (risteboller)
- Hørfrøboller bagt i Actifry (kan også bages i alm. ovn)
- Kanelscones med banan (ikke striks LCHF)
- Kernebrød (stenalderbrød), der smager som "rigtigt" rugbrød
- Knækbrød med Grana Padano
- Madbrød - eller boller, om man vil
- Madpakkebrød med solsikke- og græskarkerner
- Mascarpone Oopsies med Fibrex og hørfrø
- MAXI-burgerboller til pulled pork eller MEXI-burgere etc.
- Mettes perfekte brød i ny fortolkning
- Morgenboller ell. rundstykker med pofiber
- Microovnsboller
- Minirugbrød - bare uden rug!
- Naanbrød (indiske pandebrød)
- Oopsie - partoutbrødet over alle LCHF-brød
- Osteboller (Jannes)
- Osteboller med nøddekerner
- Ostefladbrød med chia og blå birkes
- Pikante sesamstykker
- Risteboller - LCHF pendant til hvedeknopper
- “Rugbrød” uden mejeripodukter (dairy free)
- Rugbrødserstatningen til f.eks. jule- og påskefrokost
- Rustikke boller med Fibrex og Fiberfin
- Sesam brødkrans (bagt I Actifry)
- Sesamstykker
- Skolebrød aka softkerne rugbrødsboller
- Skinke- og spinatfyldt ciabattabrød
- Softkerneboller med Fiberfin og hørfrø
- Soul bread
- Spinatboller
- Sprøde mandelmelsknækbrød
- Svampede squashboller - nu som "Upside Downie"-formbrød
- Sund-Mave-Boller
- Tapasbrød - eller brødklapper til madpakken
- TEXIEs bedste boller
- TH fiberboller med chia- eller hørfro
- Tina Hansens luftige fiberboller med eddike (nu også som fastelavnsboller)
- Vafler bagt med Hokkaido (vaflerne anvendes som erstatning for burgerboller)
- Week-end boller (populær opskrift)
DESSERTER
- Chialamande - erstatning for ris a la mande
- Chokolademousse, klassisk
- Citronfromage
- Baked apple roses - bagte æbleroser
- Belgiske vafler
- Frugt-yoghurt (Smoothie) - ikke LCHF
- Fræk Panna Cotta med en snert af lakrids (og chia)
- Hindbærfromage
- Jordbærtærte med vanillecreme og bærgelé
- Lakridssirup med yaconsirup og rålakridspulver
- LakriNanIce - banansoftice i forskelligevsmagsvarianter (ikke striks LCHF)
- Mandelchiagrød og Chia a' la mande
- Ostemousse med hindbærsauce
- Pandekageopskrifter (opskriftssamling til pandekagedagen)
- Pandekager, amerikanske (guffeliguf)
- Pavlova
- Romfromage
- Tarte Tatin - fransk æbletærte
- Vafler, belgiske, sprøde og lækree
- Vafler med karnel og kardemomme, bløde og fluffye
- Vafler på dejen til amerikanske pandekager
- Æbleringe i kanel- og mandeldragt ( ikke striks LCHF)
- Æbleskiver
DRIKKE – VARME OG KOLDE
FORRETTER OG SUPPER
- Bacon Cheeseburger suppe
- Black Tiger rejer på grillet grøntsags- og salatbund
- Blomkålssuppe med chili (spicy)
- Hokkaidosuppe (græskarsuppe)
- Kylling-/hvidløgssuppe (også egnet som natmad)
- Laksemousse med fyldte æg
- Lakseroulade
- Pirogger med oksekødsfykd (strombolidej)
- Porresuppe med kylling og bacon (den hurtige)
- Prosciuttotærte med proteinpasta
- Skinkesalat / fuglekvidder (stop madspild og udnyt en rest skinke)
- Spinatroulade med røget laks
- Tartebacon - baconskåle med tarteletfyld
- Tarteletter (opskrift på høns i asparges kommer snart)
- Tomatsuppe på økologiske dåsetomater
- "Tunet" tunsalat
- Tunsalat med torskerogn
- Æg og rejer i ærterede (ikke striks LCHF)
- Æggemuffinroser med laks og skinke
BRUNCH, FROKOST OG MADPAKKEN
- Basis pandekager
- Blomkåls-klatkager
- Fabrinas tykke pandekager
- Fathead pizza pockets
- Fathead pizzasnegle
- Flækket squash som pizza
- Lakseroulade
- Nøddepaté
- Porretærte
- Pølser i svøb, burgerboller eller flûtes - samme dej
- Skinkeruller – eller prosciuttotærte – med proteinpasta
- Skinkesalat (fuglekvidder)
- Spidskålswrap
- Spinatroulade med røget laks
- Spinatvafler
- Squashtærte - uden egentlig tærtebund
- Æg og rejer i ærterede (ikke striks LCHF)
- Æggekage med dressing
- Æggemuffinroser med laks og skinke
HOVEDRETTER – FORTRINSVIS KØDRETTER
- Bacon Explosion
- Burgere med Hokkaidovafler
- Chicken souvlaki | Kyllingegrillspyd med krydderurter
- Citronsaltet laks på grillplanke
- BBQ Beer Can Bacon Burgers
- Cheddar Bacon Ranch Bowl Burgers (Fyldte bøffer på grillen)
- Deep pan pizza
- Enebærgryde med blomkålsmos og grønt i Actifry
- Farsbrød, mumie (til Halloween)
- Farseret svinemørbrad med baconflet
- Fathead pizza (f.eks. med bresaola og ramsløgspesto eller oksekød med spejlæg)
- Flækket squash som pizza
- Flæskesværspanerede karbonader med hvidkålspasta
- Frikadeller - nu med Fibrex
- Fyldte snackpeberfrugter med tyktflydende flødeostesauce
- Grillstegt lakseside på træplanke (citronsaltet laks)
- Græskarfrikadeller (kødfri fredag)
- Græske bøffer med tzatziki
- Halloween farsbrød
- Hokkaido-lasagna
- Karbonader med cremet squashgetti
- Karrykrydret hvidkål med kylling (eller andet hakkekød)
- Koteletter i fad med blomkålsmos
- Krydrede kyllingedeller
- Kylling Enchilada
- Kylling i fad (den hurtige)
- Kylling i klassisk karrysauce
- Kylling (satay) bites med blomkålsmos
- Kyllingebrystfilet, hasselback og i baconsvøb
- Kyllingegrillspyd (chicken souvlaki)
- Kyllingesaltimbocca (salvie kyllingeruller)
- Kødtærte (her serveret med stripetti spaghettisquash)
- "Lady og Vagabonden" med squashgetti
- Lasagne med Hokkaido
- Lasagne med pastaplader af bl.a. Pofiber
- Lasagneplader (også egnet som pizzabund)
- Lynstegt kinaradise (i wok) - pendant til al dente pasta eller nudler
- Nøddepaté
- Oksekødsboller med blødende hjerte
- Ostenader med friske urter (karbonader med ost og friske urter)
- Pandekager (Tortilla-/madpandekager) - superelastiske
- Pasta med laks i cremet dild-flødesauce
- Pirogger med oksekødsfyld (strombolidej)
- Pizzabund (med osterester)
- Pizza, tak - og den må gerne være lidt sprød!
- Pizza i en fart - med pizzabund fra fryseren
- Pizzasnegle (Fathead pizzasnegle)
- Porretærte
- Portobelloburgere
- Saftige hakkebøffer med hemmelig ingrediens
- Salvie kyllingeruller (kyllingesaltimbocca)
- Spidskålswrap
- Stegt flæsk med persillesauce
- Strombolistjerne med kyllingefyld
- Svamperisotto (eller svampesauce som tilbehør på squashgetti eller grøntsagsmos)
- Svinemørbrad, farseret med baconflet
- Svinemørbrad i tomatflødesauce
KAGER, MUFFINS OG CUPCAKES
- Apple roses, baked (bagte æbleroser)
- Blyantskage, lille og lækker med chokoladeglasur/-ganache
- Chokolade-/kokosmuffins med syndig lakridsfrosting
- Citron kokostoppe
- Citronmåne med syrlig cream cheese glasur
- Drømmekage fra Seest
- Fastelavnsboller bagt med bl.a. kokosfibermel
- Fastelavnsboller af vandbakkelsesdej og med blåbærskum og royal icing
- Fastelavnsboller med fyld af vanillekagecreme
- Fastelavnsboller med fristende, lyserød glasur
- Fastelavnsboller (Tina Hansen bollen) med pink flødeskumsfyld)
- Favoritchokoladekage - eller chokolademuffins
- Gateau Marcel chokoladekage i 2 versioner
- Glasur, den lyserøde frosting
- Kanelsnegle
- Kransekagetop med royal icing glasur
- Marengs fuglereder
- Marengs lagkagebund (Pavlova)
- Marengs lakridskys
- Mazarinmuffins
- Mazarinkage med chokoladeganache – opskriften er også egnet til muffins
- Mørdej til tærtebund og småkager
- Napoleonshatte med chokoladebund
- Pavlova | Marengsbund med skum og friske bær
- Pebernødder, knasende sprøde
- Pebernødder og julesmåkager
- Petit fours / Kransekagetoppe med chokoladebund
- Shortbread (småkager) med Fibersirup og proteinpulver
- Småkager (mørdejssmåkager)
- Søndagskage med lyserød "Say Cheese" glasur
- Tarte Tatin - fransk æbletærte
- Vandbakkelser (til f.eks. fastelavnsboller – også gode som fødselsdagsboller)
- Vanillekranse og peanutbutter cookies
- Æbleringe i kanel- og mandeldragt (ikke striks LCHF)
- Æbleskiver, lette og lækre
MORGENMAD
- A-Chia38 (ikke striks LCHF)
- "Avotella" - den sunde pendant til Nutella
- Fabrinas tykke pandekager
- Mandelchiagrød (varm eller kold) – også basisgrød til chialamande
- Pandekager
- Pandekager, amerikanske (guffeliguf)
- Pandekager (opskriftssamling til pandekagedagen)
- Æggelatte
TREATS OG SNACKS
- Bounty bars
- Chokosnickers - snickers med det lille ekstra
- Chokoladefudge med smooth peanutbutter
- Choko-trøfler på pind
- Chips af aubergine
- English Tofee "Flødekarameller" / fudge
- Fransk nougat (proteinbarer med nødder)
- Fyldte chokolader og lyserøde fatbombs
- Havregrynskugler (ikke LCHF)
- Kokostrøffelkugler med ROM - aka romkugler
- Lakridsmandler (i Actifry)
- Marcipan og julekonfekt
- Ostechips - crispy med brie
- Pebernødder (ikke LCHF)
- Romkugler (kokostrøffelkugler)
- Trøfler á la "Mozartkugler"
TILBEHØR TIL HOVEDRETTEN
- Aubergine I fad med tomat, rosmarin og Mozzarella
- Bagte cocktailtomater med smuldret feta
- Blomkålsfritter à la Pommes Duchesse eller Pommes de Lorette
- Blomkålsmos, den faste – falsk kartoffelmos
- Blomkålsmos, den oprindelige
- Blomkåls-klatkager
- Blomkålsris som egg-fried cauliflower rice!
- Blomkålssalat aka kartoffelsalat, lun eller kold
- Blomkål i cremet feta-fløde
- Blomkål i fad med spinat i bechamelsauce (gratin)
- Broccolimos
- Broccolisalat med bacon
- Bønnefritter med bacon (egnet til Actifry)
- Champignons i gylden flødesauce
- Coleslaw med spidskål
- Crispy blomkål i Actifry (eller ovn)
- Egg fried cauliflower rice
- Fathead pizza (med bresaola og ramsløgspesto eller oksekød med spejlæg)
- Flødegratinerede jordskokker og knoldfennikel
- Flødekinaradiser med bacon
- Flødetomatsauce med champignons og rød peber
- Foccasiabrød
- Grøntsagsmix i Actifry med bacon og krydrede salatost
- Hokkaido-fritter i Actifry (eller ovn)
- Hvidkåls-rigger i ovn
- Kantareller i smækker flødesauce med ingefær og krydderurter
- Karrykrydret hvidkål med hakket kylling (eller andet hakkekød)
- Kinaradise - pendant til spaghetti og nudler
- Krydrede kødboller til supper og boller i karry
- Langtidsbagte cocktailtomater med Tabasco og hvidløg
- LCHF pasta, fettuccine, spaghetti eller lasagneplader (proteinpasta)
- Legeret "alligatorgryde"
- Marineret auberginesalt med Feta eller salatost
- Naanbrød (indisk inspirerede fladbrød bagt på panden)
- Nøddepaté
- Proteinpasta med ramsløgspesto
- Proteinpasta med tomatsmag (rød tagliatella pasta)
- Raita - indisk agurkesalat "på dansk"
- Ratatouille with a Mexican twist
- Rosenkål i Actifry
- Rosenkål med løg (egnet til Actifry)
- Rødbedetzatziki
- Rødkålssalat med appelsin og granatæblekerner
- Sellerimos med butternut og krydderurter
- Shiratakinudler
- Smørdampede grøntsager med smuldret feta - eller fetadip
- Sommersalat med mozzarella, jordbær og blåbær
- Spidskålssalat med dressing af bagt hvidløg
- Spidskålspasta i flødesauce med babymajs
- Squashgetti (squash-spiraler)
- Tamari-fritter af knoldselleri
- Tzatziki
TILBEHØR: DIP OG DRESSINGER OG SAUCER
- Aïoli
- Auberginedip
- Baba Ganoush (auberginedip)
- Bechamel- / Mornaysauce (ostesauce til bl.a. lasagne)
- Blomkålsbearnaise
- Crunchy pesto
- Dressing med græsk yoghurt og estragon
- Dressing, salatdressing med hvidløg, salvie og oregano
- Dressing, Thousand Island
- Græskarpuré (med eller uden flødeost og løg)
- Guacamole
- Hurtigrørt, tyktflydende osteflødesauce med Tamari
- Hvidløgsdressing (anvendes til f.eks. spidskålssalat)
- Hvidløgssmør, smørbar fra køleskab
- Kantareller i flødesauce
- Ketchup med hokkaido
- Lindas rørte feta-dip
- Mayonnaise
- Mediterranean style white cheese dip (Fetadip)
- Persillesauce (til f.eks. stegt flæsk)
- Pesto med pinjekerner eller macadamianødder
- Pesto, rød peberfrugtspesto med mandler og bagt hvidløg
- Pestomayo
- Piperade sauce
- Raita (indisk agurkesalat med mynte)
- Ramsløgspesto - og links til, hvor du finder ramsløg i naturen
- Remoulade, hjemmerørt
- Sauce, der hænger ved "kartoflerne" - måden, hvorpå du kan jævne en sauce
- Svampesauce (også god til risotto med blomkålsris)
- Tzatziki
- Ægge-/karrysalat
TILBEHØR: PÅLÆG OG MARMELADER ETC.
- "Avotella" - den sunde pendant til Nutella
- Brombærsyltetøj
- Chokoladecreme á la "Nutella"
- Fyldte æg med flødeost
- Lakridssirup med Yacon
- Marmelade med chiafrø
ANDET
- Chokoladeganache
- Panering (af f.eks. karbonader / krebinetter)
- Ristede nødder i Actifry (til hjemmelavet "Nutella" etc.
- Royal Icing glasur
- Vanillekagecreme (bagefast)
Siden er senest opdateret
d. 13.05.2017
Ingen kommentarer:
Send en kommentar